Deloglasnik - Socialni oskrbovalec (m/ž) - Ljubljana - Zavod za oskrbo na domu Ljubljana
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Socialni oskrbovalec (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

  • Zavod za oskrbo na domu Ljubljana

Z našim delom in poslanstvom nudimo podporo in socialno oskrbo upravičencem, ki živijo na svojih domovih. Uporabnike spodbujamo tudi pri vzpostavljanju in vzdrževanju socialnih mrež, z namenom preprečevanja in zmanjševanja osamljenosti.

Ali želite opravljati delo, kjer je pomoč ljudem na prvem mestu?

Zaposlite se v Zavodu za oskrbo na domu Ljubljana kot:

Socialni oskrbovalec (m/ž) - več delovnih mest

Vaše naloge so:

  • Samostojno izvajanje zahtevnejših storitev socialne oskrbe: pomoč pri vzdrževanju osebne higiene; pomoč pri oblačenju in slačenju, pomoč pri umivanju, hranjenju, opravljanju osnovnih življenjskih potreb, vzdrževanje in nega osebnih ortopedskih pripomočkov; pomoč v gospodinjstvu, osnovno čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti, postiljanje in osnovno vzdrževanje spalnega prostora, vzdrževanje osebnega in posteljnega perila;
  • Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov; vzpostavljanje socialne mreže z okoljem, s prostovoljci in s sorodstvom, spremljanje upravičenca pri opravljanju nujnih obveznosti, informiranje.

Za zasedbo delovnega mesta je zaželeno:

  • srednja poklicna šola ali srednja strokovna šola s področja zdravstvene nege in oskrbe ali nacionalna poklicna kvalifikacija (NPK) socialni oskrbovalec na domu,
  • izkušnje niso potrebne,
  • želja do dela s starejšimi, kronično bolnimi, invalidi in osebami s posebnimi potrebami.

Kaj nudimo:

Nudimo razgibano in terensko delo na območju Mestne občine Ljubljana. Z vami bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za polni delovni čas in za določen čas za nadomeščanje dolgotrajno odsotnih delavcev z 1-mesečnim poskusnim delom in z možnostjo podaljšanja pogodbe v nedoločen čas.

Za več informacij o prostem delovnem mestu nas lahko pokličete na telefonsko številko 01 23 96 500 ali preko portala Deloglasnik.

Vaše prijave z življenjepisom lahko pošljete tudi na naslov: Zavod za oskrbo na domu Ljubljana, Poljanska cesta 97, 1000 Ljubljana.

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more