Obiskovalce in goste navdušuje tudi Hotel Maestoso 4*superior, ki s svojo drzno in unikatno podobo spaja tradicijo in moderen dizajn, gastronomija in vrhunska postrežba pa zadovoljita tudi najzahtevnejšega gosta.
Cenimo in spodbujamo kreativnost ter inovacije v kulinariki! Holding Kobilarna Lipica je prava lokacija za strastne kuharje in kuharice, ki želijo ustvarjati prava kulinarična doživetja v štirizvezdničnem hotelu superior. Pridruži se naši kulinarični ekipi in oddaj prijavo za delovno mesto:
Kuhar (m/ž)
Ključne zadolžitve delovnega mesta bodo:
- samostojna priprava jedi
- predpriprava živil, priprava in dekoriranje tako hladnih kot toplih jedi po dnevnih menijih in jedilnem listu in a' la carte
- priprava hrane za različne dogodke (npr. poroke, pikniki, cateringi,.. )
- kontrola kvalitete in kvantitete izdanih jedi
- sodelovanje pri pripravi jedilnikov in normativov
Od vas pričakujemo:
- vsaj srednješolsko oziroma poklicno izobrazbo (ali kvalifikacijo) smer gostinstvo-kuharstvo
- delovne izkušnje kot samostojen kuhar oziroma kuhar a'la cart
- raznoliko znanje postopkov priprav ter poznavanje stroke in kulinarike
- poznavanje higienskih standardov
Posebni pogoji za zasedbo delovnega mesta so:
{PRICAKUJEMO}Ponujamo vam:
- pogodbo o zaposlitvi za določen čas enega leta po uspešno prestanem poskusnem obdobju
- urejene delovne pogoje
- dinamično in ustvarjalno delovno okolje
- redno in privlačno plačilo
- možnost kreativnega izražanja, izobraževanja in izpopolnjevanja
- udeležbo na različnih kuharskih tekmovanjih
Vaša prijava naj vsebuje krajši življenjepis ter dokazilo o pridobljeni izobrazbi.
Prijavo in življenjepis z dokazili pošljite preko portala Deloglasnik do vključno 03/31/2024
V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno.
Vaše prijave bomo obravnavali zaupno in ob spoštovanju zakonodaje ki ureja varovanje osebnih podatkov. Z oddajo vloge dajete izrecno privolitev za obdelavo osebnih podatkov za namene tega razpisa.