Deloglasnik - Vodja strežbe (m/ž) - Žalec - AENA d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Vodja strežbe (m/ž)

Žalec

Application deadline:

  • AENA d.o.o.

Smo družinsko podjetje, ki ima v lasti Hotel A s 4* in elegantno restavracijo Camino locirano v Žalcu v Sloveniji ob avtocesti A1. Hotel A smo odprli leta 2019, restavracijo pa letošnje leto v februarju. Naš hotel je dizajnersko zasnovan in obsega 50 sob, nudi pa tudi wellnes in fitnes, konferenčne dvorane ter polnilno postajo za električna in hibridna vozila. Naša restavracija ima 200 sedežev in sprejme dnevno okoli 800 gostov. Gre za restavracijo, ki poleg prijetnega interierja, ki gostom ponuja čudovito izkušnjo zelo kvalitetne kuhinje (vendar ne fine dining), imamo dovolj osebja v strežbi in kuhinji ter imamo odlične ocene s strani gostov. Hrana, ki jo strežemo je evropska (doma narejene testenine, najbolj kvalitetni steaki, napolitanske pice, meso najvišje kakovosti, itd.)

Job description

V naš delovni tim vabimo:

Vodja strežbe (m/ž) - Žalec.

Ponujamo ti edinstveno priložnost, da postaneš del naše kulinarične zgodbe. Z nami boš sodeloval z izkušenimi kuharji in natakarji ter prispeval svojo ustvarjalnost k našemu jedilniku. Skupaj bomo ustvarjali nepozabne kulinarične izkušnje, ki bodo gostom ostale v spominu. Naš cilj je zagotoviti najvišjo možno kakovost storitev za naše cenjene stranke, zato iščemo posameznika, ki si prizadeva za odličnost v vsakem grižljaju.
Pri nas boš imel priložnost za osebno in strokovno rast ter delo v sproščenem, a zavzetem okolju. Postani del naše gostinske družine, kjer skupaj gradimo odličnost in uživamo v čarobnosti kulinarike. Prijavi se zdaj in začni svojo kulinarično pot z nami!

Vaše zadolžitve bodo obsegale:
- pregled nad delom natakarjev ter dogajanjem v restavraciji
- skrb, da na delovnem mestu vlada dobro vzdušje
- zavzetost, da gostje dobijo naročeno v najkrajšem možnem času ter da so s postrežbo in svetovanjem zadovoljni
- organiziranje in načrtovanje dogodkov (konference, coffe breaki,…)
- skrb za kakovost ponudbe in postrežbe
- sodelovanje z vodjo kuhinje pri oblikovanju ponudbe
- da občasno tudi sami zavihate rokave in zagrabite za delo (pogrinjanje miz in priprava pogrinjkov)
- svetovanje gostom pri izbiri jedi in pijač
- sodelovanje pri pripravi menijev, vinskih kart in ostale ponudbe
- komunikacija z dobavitelji in naročanje blaga
- skrb za inventuro in letni popisi inventarja in OS

Requirements

Od vas pričakujemo:
- izkušnje v strežbi
- vodstvene in organizacijske sposobnosti
- zaželena izobrazba smer gostinstvo (zaželeno, ni pogoj)
- znanje Slovenskega in Angleškega jezika
- vozniško dovoljenje B kategorije
- skrb za gosta in njegovo izkušnjo ter skrb za dobro kolektivno vzdušje

Iščemo sodelavca(-ko), ki/je:
- je samostojen, zanesljiv, odgovoren in prijazen
- ima organizacijske veščine
- je samoiniciativen in fleksibilen
- ima pozitiven odnos do dela in ljudi
- ima veselje do dela z ljudmi
- ima gostinska znanja
- ima smisel za red in čistočo
- je timsko naravnan

Languages:

Slovenian (advanced), English (advanced)

Driving category:

B

What we offer

- delo v uspešnem podjetju
- nadpovprečno plačilo v panogi
- prijetno delovno okolje in dobre delovne pogoje
- strokovno izpopolnjevanje in karierni razvoj
- dodatna izobraževanja
- dolgoročno zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem
- urejeno in prijazno delovno okolje

Job type:

Permanent

Other information

Categories:

Tourism (HoReCa)

Work regions:

Savinjska

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more