Deloglasnik - Natakar (m/ž) - Žalec - AENA d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Natakar (m/ž)

Žalec

Application deadline:

  • AENA d.o.o.

Želite postati del naše ekipe?

Smo družinsko podjetje, ki ima v lasti Hotel A s 4* in elegantno restavracijo Camino locirano v Žalcu v Sloveniji ob avtocesti A1. Hotel A smo odprli leta 2019, restavracijo pa letošnje leto v februarju. Naš hotel je dizajnersko zasnovan in obsega 50 sob, nudi pa tudi wellnes in fitnes, konferenčne dvorane ter polnilno postajo za električna in hibridna vozila.

Job description

V naš delovni tim vabimo:

Natakarja (m/ž).

Ponujamo ti edinstveno priložnost, da postaneš del naše kulinarične zgodbe. Z nami boš sodeloval z izkušenimi kuharji in natakarji ter prispeval svojo ustvarjalnost k našemu jedilniku. Skupaj bomo ustvarjali nepozabne kulinarične izkušnje, ki bodo gostom ostale v spominu. Naš cilj je zagotoviti najvišjo možno kakovost storitev za naše cenjene stranke, zato iščemo posameznika, ki si prizadeva za odličnost v vsakem grižljaju.

Vaše zadolžitve bodo obsegale:
- skrb za čistočo
- odgovornost za inventurno stanje zaloge pijač
- priprava pogojev dela v strežbi ter nadzor dela izmene v strežbi
- racionalna poraba materiala
- zagotavljanje izvajanje kodeksa družbe
- inovativnost na področju razvoja novih tehnik izdelave pogrinjkov
- izdelava pogrinjkov za dnevne in posebne dogodke
- streženje hrane in pijače strankam pri mizah
- komunikacija s strankami
- svetovanje pri izbire hrane in pijače in sprejemanje naročil
- pospravljanje miz ter odnašanje posode in pribora v kuhinjo
- izročanje računa, sprejemanje plačila ter upravljanje plačilnih naprav in blagajn
- zagotavljanje kvalitete storitev
- skrb za gostinsko perilo; prti, servieti…
- zagotavljanje ukrepov varnega in higienskega ravnanja z živili in hrano
- zagotavljanje svoje varnosti in varnosti sodelavcev
- opravlja dela in naloge po navodilu nadrejene osebe; vodje strežbe in vodstva skladno s predpisi

Requirements

Od vas pričakujemo:
- najmanj IV. stopnja izobrazbe smer gostinstvo (zaželeno, vendar ne obvezno)
- delovne izkušnje na razpisanem delovnem mestu
- poznavanje stroke in kulinarike
- skrb za gosta in njegovo izkušnjo ter skrb za dobro kolektivno vzdušje

Iščemo sodelavca(-ko), ki/je:
- je samostojen, zanesljiv, odgovoren in prijazen
- ima organizacijske veščine,
- je samoiniciativen in fleksibilen
- ima pozitiven odnos do dela in ljudi
- ima veselje do dela z ljudmi
- ima kuharska znanja
- ima smisel za red in čistočo
- je timsko naravnan

Postani del naše gostinske družine, kjer skupaj gradimo odličnost in uživamo v čarobnosti kulinarike.

Prijavi se zdaj in začni svojo kulinarično pot z nami!

Prosimo, pošljite svoj življenjepis in motivacijsko pismo preko portala Deloglasnik. Z veseljem pričakujemo vašo prijavo.

Hvala za vaš interes.

Professional qualification:

IV. level – Secondary professional education (3 years), V. level – Secondary general, professional and technical education

What we offer

Pri nas boš imel priložnost za osebno in strokovno rast ter delo v sproščenem, a zavzetem okolju.

Nudimo vam:
- delo v uspešnem podjetju
- nadpovprečno plačilo v panogi
- prijetno delovno okolje in dobre delovne pogoje
- strokovno izpopolnjevanje in karierni razvoj
- dodatna izobraževanja
- dolgoročno zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem
- urejeno in prijazno delovno okolje

Job type:

Permanent

Other information

Categories:

Tourism (HoReCa)

Work regions:

Savinjska

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more