Deloglasnik - F&B Manager – Vodja gostinstva (m/ž) - Sežana - Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

F&B Manager – Vodja gostinstva (m/ž)

Sežana

Application deadline:

  • Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
Kobilarna Lipica je dom lipicanca, poznana je kot izvorna in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi turistični biser, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo in bogato kulturno dediščino. Lipiško posestvo ponuja idilično naravno okolje za sprostitev in številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V Lipici, poleg doživetij v kobilarni in prijateljevanje z več kot 300 lipicanci, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto.

Poleg ljubiteljev konj, Lipica pritegne tudi športne navdušence s področja golfa, družine z otroki in ljubitelje zelenih destinacij ter aktivnega preživljanja prostega časa pa navdušuje tudi Hotel Maestoso**** s svojo drzno podobo in unikatnim interjerjem v katerem se prepletajo značilnosti Krasa in lipiške tradicije z najsodobnejšimi svetovnimi trendi. Gostom nudi priložnost za sproščen oddih v stiku z naravo ob uživanju v vrhunski kulinariki restavracije Gratia, v kateri se prepletajo okusi Krasa in kraške tradicije.

Holding Kobilarna Lipica v svoj tim vabi izkušenega, motiviranega in energičnega člana/ico za zasedo delovnega mesta:

F&B Manager – Vodja gostinstva (m/ž)

Naloge in odgovornosti:

  • zagotavlja nemoteno in učinkovito delovanje kuhinje in strežbe v sodelovanju z ostalimi oddelki
  • načrtuje, vodi, organizira in nadzira delo v gostinstvu
  • oblikuje prehransko ponudbo, ponudbo pijač in napitkov ter skrbi za pospeševanje prodaje
  • skrbi za doseganje finančnih, administrativnih in kakovostnih ciljev podjetja na ravni gostinstva
  • skrbi za doseganje ciljev popolnega zadovoljstva gosta s pomočjo standardov kakovosti (kontrola kakovosti storitev in izdelkov, HACCAP, …)
  • streže jedi in pijače ter se vključuje v vse faze delovnega procesa
  • organizira in izvaja inventure, loss prevention (preprečevanje kraje in izgube)
  • pripravlja in izvaja načrte za uspešnost zaposlenih ter njihov razvoj
  • zagotavlja, da zaposleni sledijo enotnim standardom družbe
  • sledi delu s pomočjo programov
  • popolna osebna higiena in urejenost
  • izvaja ostala dela po navodilih neposredno nadrejenega

Zahtevana izobrazba: V. ali višja

Zahtevane delovne izkušnje: vsaj 2 leti na primerljivih delovnih mestih

Od kandidata pričakujemo:

  • poleg slovenskega jezika še znanje angleškega jezika
  • znanje dodatnih jezikov predstavlja prednost
  • iznajdljivost, samostojnost, vestnost, natančnost, komunikativnost, zanesljivost in pozitivno naravnanost do dela

Delovno mesto ponuja:

  • pogodbo za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev ter možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas
  • urejeno in stabilno delovno okolje
  • možnost dodatnega strokovnega izobraževanja in izpopolnjevanja
  • redno in stimulativno plačilo

Prijavo pošljite preko portala Deloglasnik ali po pošti na naslov: Holding Kobilarna Lipica, d.o.o., Lipica 5, 6210 Sežana do 08/21/2023

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno.

Vaše prijave bomo obravnavali diskretno in ob spoštovanju zakonodaje, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Prejete vloge bodo uporabljene zgolj za namene tega razpisa.

Vabljeni k soustvarjanju uspešne zgodbe skupaj z nami!

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more