Deloglasnik - Delavec v proizvodnji pripravljenih jedi (m/ž) - Gradec - EVOM d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Delavec v proizvodnji pripravljenih jedi (m/ž)

Gradec, Austria

Application deadline:

  • EVOM d.o.o.

Smo svetovalno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju mednarodnega poslovanja, še posebej na področju povezovanja slovenskih in avstrijskih podjetij.

V zadnjem obdobju smo naše dejavnosti razširili na kadrovske storitve, ki so namenjene avstrijskim podjetjem dejavnim na področju gostinstva, hotelirstva in tudi industrije.

Delavec v proizvodnji pripravljenih jedi (m/ž)

EVOM d.o.o. za našo stranko enega izmed vodilnih avstrijskih proizvajalcev pripravljenih jedi išče 10 delavcev za delovno mesto v proizvodnji v prehrambni panogi.

Naloge in odgovornosti:

  • delo v prehrambnem podjetju na področju pred pripravljenih jedi, delo obsega enostavno običajno strojno obdelavo živil, pakiranje, opravljanje strojev, …
  • Delovno mesto se nahaja dobro uro nad Gradcem (okolica Liezena).

Od kandidata pričakujemo:

  • obvezno je znanje nemškega jezika,
  • zaželeno je vozniško dovoljenje B kategorije

Delovno mesto ponuja:

  • plača je 2000 € neto / mesec
  • brezplačna namestitev
  • dela se v več izmenah

Prijavite se preko portala Deloglasnik, najkasneje do 08/07/2021 Prijava mora vsebovati urejeni življenjepis.

Dodatne informacije: mag. Darko Serec Tel.: +386 31 343 634.

Obiščite nas na Facebook strani

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more